HTML

Jaszkaris Love This

Friss topikok

Linkblog

Spartacus: Blood and Sand s01

Jaszkaris 2010.06.11. 18:32

Ki gondolta volna, hogy valaha is tetszeni fog egy olyan sorozat mint a Spartacus: B&S. De most komolyan... 2010 a meglepetések éve. Mivel nem csak ez az egy sorozatt okozott meglepetést, hanem a Blue Mountain State. (Nem sokára kritika.) Tovább...

Röviden hogyan jellemezhetném? Sexelés, Fuckolás, Vér és Ármány. Ja plusz egy kis történelemmel átszőve. Ezzel körübelül mindent elmondtam xD. Kezdjük a technológiával. Minden kék (vagy zöld) háttér elött játszódik. Ezáltam olcsóbban tudták megoldani a lassításos jeleneteket. Pont úgy van belassítva mint a . Hogy ez kinek jön be vagy kinek nem az szubjektív. Nekem speciel nagyon tetszik. Bár néha betegesen sok vér van. De ennyi vér nélkül nem lenne elég izgalmas. Akkor meg minek nézném.

A szereplőkről. A főszereplő nagyon szimpatikus. A felesége meg nagyon hot. Volt. Amíg meg nem ölette a Dominus. (A gladiátor iskola tulajdonosa.) Aki amúgy egy féreg. A többi kigyúrt állat között olyan mint valami végelgyengülésben szenvedő mamóka. S a Lényeg. A Nők. Sura-ról (S. feleségéről) már beszéltem. De a többiekről sem szabad megfeledkezni. Példának ott van a Domina. Aki Xena. Illetve az a szinésznő aki Xenát játszotta. xD A csajok szemrevalóak. Főleg a szolgák.

Annyit káromkodnak a sorozatba és olyan szépen, hogy ilyet még egy mŰsorban sem láttam. Párja sincs. De enélkül nem lenne az igazi. S ami a legszebb? Nem rég elkezdte adni a HBO magyarul. Szerencsére nem cenzúráztak ki egy darab szót sem.

Sex. Sex. Sex. Sex. Sok ilyes fajta esemény jön létre a vásznon. Gyakorlatilag minden nem összeállításban. Van hetero, buzi... Sajnos leszbi csak csók van. De ennyivel be kell érni.

Ami rossz hír, hogy a főszereplőnél rákot találtak. Igaz már jött a hír miszerint jól van és elkezdett gyúrni, hogy a forgatásra formában legyen. De a második évad így is csúszik. Helyette egy hat részes előzmény sorozatot kapunk.

Értékelés: 9/10 (a buzik miatt...)

És a végére pár kép... Harcról, sexről, nőkről, és a Dominusról, Domináról. + Az első évados plakát.

 

Címkék: sorozatok 09/10 es sorozatok spartacus blood and sand spartacus vés és homok

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása