HTML

The Pretty Reckless - EP

Jaszkaris 2010.06.24. 18:54

Na Taylor Momsen rémlik valakinek. Jól sejtitek... Egy sorozat színésznője. Mégpedig az Upper East Side legelitebb sorozatának Little J.-ét alakítja. Bizony. A Gossip Girl (A Pletykafészek) Jennyéről van szó. Aki egy amerikai rockbandában énekel. Tovább...

Aminek a neve: The Pretty Reckless Leginkább a Kicsit/Kissé Vakmerőnek lehetne fordítani. S ha Taylor nemlétező fellépő ruháit elnézve a név találó. Mert az áll egy ingből, egy icipici szoknyából/ falatnyi szoknyából és csipkeharisnyatartóból. Plusz kiegészitők... Ami egyáltalán nem zavaró sőt nagyon Hot. Férfi lévév imádom a koncert felvételeket. 22.-én jelent meg első albumuk, vagy valami játék korong. Mivel 4 szám van rajta. Ami több mint a semmi. De hát akkor is. Szóval az "album" címe EP. Amit nem tudok mire vélni. A számokról. Ott van a Make Me Wanna Die, ami a Kick/Ass-ban vált ismertté. Majd a Zombi az első igazi nagy "slágerük". Már mind a kettő megvolt. De jött két új szám is. A Goin' Down, és a My Medicine. Az utóbbi kicsit lassabb. De szerencsére nem nyálas. A Goin' Down pedig egy isten császár szám. Mi mást is mondhatnék... Nekem átjött. Szavazásra bocsájtom a kérdést!: IGEN, IGEN, IGEN, IGEN... Gratulálok. Négy igennel tovább jutott. Mindegyiket feltettem ide... Ha szeretnéd, nyugodtan "download"elj.

Zombie by Jaszkaris
My Medicine by Jaszkaris
Make Me Wanna Die by Jaszkaris
Goin’ Down by Jaszkaris

 

Címkék: zene gossip girl a pletykafészek

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása