HTML

Nip/Tuck s06-s07

Jaszkaris 2010.05.24. 01:03

Nip/Tuck. Az utolsó két évad... Egy korszak vége... Soha, de soha nem lesz új nője Christiannek és Seannak. Vegyes érzelmek közepette írom ezt a postot. Egyrészt szomorú vagyok, mert nem lesz többé, másrészt mérges vagyok, mert jobb zárást érdemelt volna utolsósorban pedig örülök, hogy vége van. Kezdjük a második miértjével... Mérges vagyok, mert a negyedik évad végén kellett volna elkaszálni. Mivel odáig egy pazar sorozattal áltunk szemben, de az ötödik évad vége felé romlott a minőség... Nem hozta tovább a WTF?!? érzést öt percenként, mint eddig. A hatodik évad vége fele már kezdett javulgatni ami a 7. etap közepéig kitartott. De utánna egy nagy rakás szar lett. Így a sorozatfinálé is gyatra és unalmas lett. Viszont örülök... Mert, ha ez így haladt volna még évadokon keresztül az azt eredményezte volna, hogy még ennél is rosszabb finálét kaptunk volna. No meg szomorú vagyok... Mert vége lett.

Ennek ellenére az mindenképpen elismerésre méltó, hogy rendesen lezártak minden szálat. Nem hagytak egyetlen cliffhangert sem megválaszolatlanul.

Christian és Kimberly kapcsolatát is örökre lezárták. Igaz ez egy szomorú véget kapott... Hiszen Kim öngyilkos lett. Sean miután kapuzárási pánikot kapott, hogy nem csinált semmi fontos dolgat csak szittyózott meg csöcsöket pumpált fel. De tényleg semmilyen elismerésre méltót... Matt ó az a gyatra ember. mit is tehetett volna, ha nem otthagyja az orvosit és phantominesnek áll. Majd mivel ebből nem tud megélni boltokat fog rabolni. Aminek megvan a böjtje. Mégpedig a sitt JUHÉ... Miután a kurvájának tekintette valami idegbeteg a kóterben és szexuálisan zaklatta. Megfolytotta egy melltartóval xD. Kiszabadult. De azért, hogy ne mondjak el mindent... Na mindegy visszatér egy régi ismerősünk is akineka  neve titok... Aki Romániából lopott megának egy gyermeket... Akit otthagyott a McNamara/Troyban... És lelépett Mattel. Ezek után úgy döntött Sean, hogy visszamegy Romániába, és visszaviszi a gyermeket. De nem jön vissza, hanem ott fog jotékonykodni a tudásával. Tehát a rászorulókon fog segíteni. Ezzel megoldva a kapuzárási pánikját.

Szóval... A két évad egyuttesen nem volt, olyan rosz. Csak azért ez a lezázás olyan nyálas lett. Nem egy Nip/Tuck stílus az biztos. De legalább minden rendben... Öröm volt az a 7 év. Köszönöm.

Címkék: 09/10 es sorozatok nip/tuck kés/alatt

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása