HTML

Jaszkaris Love This

Friss topikok

Linkblog

Desperate housewives (Született feleségek) s06 e10 - Vajon ki halt meg...

Jaszkaris 2009.12.07. 11:06

Tegnap végre elérkezett a rész amerikába ami már-már hagyománnyá vált. Igen amikor valami katasztrófa történik Lila akác közben. Ha vissza emlékeztek először a 4. évadban tünt fel. Mégpedig hurrikán formájában, ahol megoldotta Bree és Gabi problémáját. De Carlost megvakította. Az 5. évadban ez nagy csalódás volt. A készítők agyba főbe reklámozták, hogy hú így meg hú úgy valaki fontos megfog halni... Erre Dave Dokiján és pár vadidegen polgáron kívül nem halt meg senki abban a bizonyos tűzesetben... De Carlos visszakapta a látását^^. És mit ád az ég tegnap eljött... A 6. évados katasztrófa. Az utcán tartandó karácsonyi buliba belezuhant egy kisrepülőgép. Régebbi spoilerezésekből lehet tudni, hogy sok 3 ember fog meghalni... Kíváncsian várom ki lehet az. Két áldozatra biztos fény derült.

Egyikük pedig nem más mint ez az ápolónő:

Illetve, meghalt még Lynett egyik kisbabája... (mivel ikreket várt...) (Na jó. Ez nem derült még ki biztosan... de a fejemet teszem rá.) UPDATE: Igazam volt!!!

Távábbá az alant látható képek gondolom egyértelműek...

Szóval akinek mégsem lenne egyértelmű: A románc kiderült. Ezért az úriemberek bevonultak a Mikulás házba amit az utca közepén állítottak fel. Ott elkezdték püfölni egymást. Majd jött a repcsi, elsöpörte az épületet és a végén egy véres kéz lógott ki az abloakból.

 

Címkék: sorozatok 09/10 es sorozatok desperate housewives született feleségek

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása