HTML

Supernatural - O Death (Jen Titus)

Jaszkaris 2010.05.11. 20:49

Szóval. Holnapután lesz az USA-ban az Odaát ötödik évadjának fináléja. Ami számomra nagyon várós. Egy kis rész a történetből. Szóval, kiszabadul Lucifer. Majd sok szenvedés után kiderül, úgy dughatják vissza a cellájába, ha megszerzik az Apokalipszis négy Lovasának a gyűrűjét. Stb. Stb. Szóval három lovast már elintéztek. Utoljára maradt a Halál. Ennek tiszteletére a CW összedobott egy pofás kis zenét Death-nek. A tovább után megtaláljátok a teljes szöveget, illetve a utolsó elötti részből kimásolt jelenetet amin először láthatjuk Deathet. Illetve egy ominózus idézetet.

 És íme egy halaványszinű ló, és a ki rajta üle, annak neve halál, és a pokol kiséré azt, és hatalom adaték neki a föld négy része fölött, hogy öljön fegyverrel, éhséggel és halállal, s a földi vadakkal.

 

 

Címkék: érdekes zene sorozatok 09/10 es sorozatok supernatural odaát

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása