HTML

Jaszkaris Love This

Friss topikok

Linkblog

Sex And The City 2: Új poszter és interaktív trailer

Jaszkaris 2010.05.11. 18:46

Hogy mi? Interaktív trailer? Azt meg, hogy? Teszi fel a kérdést a laikus. úgy 10 perccel ezelöttig én is közéjük tartoztam. A recept: vegyél egy trailert és valami programmal oldd meg, hogy ha rákattintasz a videóra akkor új információkat írjon ki a filmről, helyszínről vagy éppen ruhákról. A tovább mögött kipróbálhatjátok. Egyszerű... Mégis nagyszerű.


Illetve szám szerint a harmadik poszter. Hát nem azért de Davis és Nixon kisasszonyokat kivéve, olyan mennyiségű photoshop érte őket, hogy rájuk sem lehet ismerni. De komolyan. Pl Catrall is úgy néz ki mint valami 20 éves kis csitri. SJP pedig minden emberiségét elvesztette... Nem, hogy önmagára, de még emberre re hasonlít a feje. Olyan, mint valami ló. A szeme meg a Csillagszemű Juhászé... A tovább után szörnyülködhettek.

 

THX: movies.yahoo

Címkék: filmek sex and the city sex és new york

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása