HTML

Glee Fall Season

Jaszkaris 2010.01.21. 11:26

Elérkezett ez is. Igaz majd egy hónapja jött el de most van időm... Vége. Leadták a Glee 13. epizódját is. Amit még nyáron forgattak. Egy igazán fergeteges, kifejezetten fiatalokról fiataloknak szóló történettel rukkoltak elő a készítők. Egy szó mint száz. Tökélletes. Mit írjak még? A színészek, zenék, karakterek történet mind mind óriási. Jó persze ennek is vannak mély pontjai. Személy szerint Artietől én ideg összeroppanást kapok. Az a bizonyos 8. epizód ami kifejezetten róla szól. Sokat rontott az összképen. Iszonyatos. Szívesen elfelejtenék mindent amit ő csinált. Nem tudom eldönteni, hogy most a készítők nem tudtak vele mit csinálni, vagy a színész iszonyú. De ezen inkább túllépek. Szóval ha a fentin túllépünk tényleg fenomenális. Már már a Gilmore Girls szintjét súrolja. Ugyanaz az optimizmus, életszeretet és humor érezhető mindkét sorozatban. A zenék egyszerűen csodásak. Nem tudok betellni velük. Nem csoda, hogy megvan mind a két Soundtrack lemez... (Bár nem eredetiben... De akkor is!) Még ősszel jött a hír, hogy Madonna Glee rajongó és engedélyezte, hogy bármilyen díj, vagy egyéb ellenében felhasználhassák a számaikat. Szerencsére ez "csak" a tavaszi részekben lesz. Azért szerencsére. Mert igaz Madonna elismert tehetség, még én is elismerem. De a zenéitől herótom van. Most meg a Glee-be berakni. Az olyan iszonyú. De talán ha nem őMadonnasága adja elő a számokat. Hanem mondjuk Quinn magas hangján vagy Rachel viszonylag mély hangján talán megdobogtatják a szívemet. Na most a történetről. Mivel még ezt a 13 részt nyáron leforgatták. Így nem mehettek biztosra, hogy berendelik teljes évadra. Szóval ebben a 13 részben tökéletes lezárták az eseményeket. Magyarul kiderült minden aljasság, mindenki összejött azzal akivel akrt, vagy lehet sejteni, hogy hamarosan úgyis összejönnek. Ami a legjobb volt. A fináléban, Emma és Will smaciztak >.<. Olyan jó. Ami még említést érdemel. Az utolsó szám. Kelly Clarksontól a My life was suck without you azaz "az életem sz.pás(szí.ás) volt nélküled" nagyon a  helyén volt. Ez egy meglepi szám volt Willnek a "gyerekektől". Ami nagyon tetszett, hogy a koreográfiája, az a 12 részben elhangzott számok koreográfiájából lett összekutyulva. Nekem nagyon bejött. Az egyetlen amit nagyon sajnálok vele kapcsolatban, hogy legközelebb Április 13.-án kapunk új részt. Bár ez még változhat, sajnos előrébb nem fog kerülni csak valami óriási csoda folytán.

ui.: és igen az eredeti tervek változtak, perpill az RTL Klub műsorára leghamarabb Ősszel kerülhet az eredeti Tavasz helyett...:-(

Címkék: glee 09/10 es sorozatok

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása